Press "Enter" to skip to content

Во Битола сончево со мала облачност, претежно тивко и релативно топло

Денес, понеделник, 25 декември, во Битола според прогнозите на метеоролозите на Управата за хидрометеоролошки работи, времето ќе биде сончево со мала облачност, претежно тивко и релативно топло. Температурата во Битола до 15 степени.

Утре, вторник, 26 декември во Битола времето ќе биде сончево, тивко и релативно топло. Претпладне по котлините ќе има појава на магла која во текот на денот ќе се намали. Температурата во Битола до 15 степени.