Press "Enter" to skip to content

Денес вонредна седница на Советот на Општина Битола, ќе се расправа за Програмите на Опшината

Претседателката на Советот на Општина Битола, Габриела Илиевски за денес, вторник, закажа вонредна седница на Советот на Општина Битола.

За денешната седница е предложен следниот дневен ред:

More from ВестиMore posts in Вести »