Press "Enter" to skip to content

Во Битола сончево и релативно топло, температурата до 13 степени

Денес, среда, 27 декември, во Битола, времето во Битола според прогнозите на метеоролозите на Управата за хидрометеоролошки работи, времето ќе биде сончево и релативно топло. Температурата во Битола до 13 степени.

Утре, четврток, 28 декември, во Битола времето ќе биде сончево и релативно топло. Ќе дува слаб јужен ветер. Температурата во Битола до 12 степени.