Press "Enter" to skip to content

ОУ “Св. Климент Охридски“ од Битола – најуспешно спортско училиште

Агенцијата за Млади и Спорт (АМС), соноќа во Скопје го одржа 69. издание и изборот на најдобар спортист на годината на Македонија и им ги додели статуетките на најуспешните кои ја одбележаа 2023 година. На свечената церемонија за најуспешно спортско училиште во Република Македонија и прогласено основното училиште “Св. Климент Охридски“ од Битола.

More from ВестиMore posts in Вести »