Press "Enter" to skip to content

“The Bibevski Foundation“ донираат храна за бездомни животни

“The Bibevski Foundation“  во пресрет на новогодишните и божиќните празници нашето здружение и неколку љубители на безпомпшните четириножни бездомни животни одлучичивме да донираме храна. 
 
“The Bibevski Foundation“ ќе донира храна посебно за активисти кои секојдневно се со нив низ битолските улици:
-Елена Симоновска
-Валентина Трифунова
-Гордана Аџиева
-Каролина Кулевска
-Моника Нолева
-Соња Алтипармакова
-Марија Маца
-Катерина Стојчевска
-Валентина Соколовска
-Билјана Бебековска
-Снежана Терзиевска
 
“The Bibevski Foundation“  изразува посебна благодарност за: Габриела Илиевска, Мери Марковска, “My Pet Shop“ Битола.
 
Храната да се подигни во: “My Pet Shop“.