Press "Enter" to skip to content

“Цермат“: без руска салата нема празници!

Руска салата “Гердениа“ на “Церма“.
 
Сервирајте ја на поразличен начин,
со користење на калап за колачи и декорирајте со свеж зеленчук,
димен лосос или ракчиња.