Press "Enter" to skip to content

Целодневен Божиќен настап на единствениот Владо Јаневски во хотел “Епинал“

Заедно да уживаме во вечните хитови, евергрини и најубавите балади некогаш направени.

Затоа бидете дел од еден сосема поразличен настап.

Прв настап: недела 7 јенуари, почеток во 12 часот, до 16 часот.

Втор настап, со почеток во 21 часот, се до 01 часот.

Влезниците се пуштени во продажба и можат да се набават во лобито на хотел “Епинал“.

Заповеќе инфо и резервации обратете се на телефонскиот број: 072 306 828

Ве очекуваме, бидете со нас!