Press "Enter" to skip to content

Празничната “АУРУМ“ атмосфера трае…

Не очекуваат одлични денови на дружење во најубавиот амбиент кој еден ресторан го создава за секој празник, а гастрономијата на “АУРУМ“ е дефинитивно неприкосновена.

Не пропуштајте…

Божиќна забава во “АУРУМ“ со најубавата староградска музика на нашата Битола.

“БИТОЛСКИ ТАМБУРАШИ“ во “АУРУМ“ на 7 јануари 2024.

Тука сме да создаваме спомени кои траат “АУРУМ“.

Резервации: +389 71 755 799 и +389 77 912 542.