Press "Enter" to skip to content

Аптеки “Роса Вита“: трансформирајте ги вашите прослави со Myrkl: Чувствувајте се како нови следниот ден!

Дали сте подготвени да направите револуција во начинот на кој славите?

Ви ги претставуваме капсулите Myrkl – вашиот врвен придружник за прослави без мамурлак!

Развиен од иновативната шведска компанија, De Faire Medical AB, Myrkl не е само производ, тој е избор на начин на живот за оние кои се грижат за своето здравје.

 Зошто да изберете Myrkl?

1. Уникатната формула на Myrkl, AB001™, помага во брзo разложување на алкохолот во цревата, пред да стигне до црниот дроб, со состојки кои го намалуваат неговото штетно дејство врз телото.

2. AB001™ формулата е научно тестирана и патентирана.

3. Мyrkl е 100% природен и веган.

Не дозволувајте мамурлакот да ве кочи! Пробајте ги капсулите Myrkl денес и искусете ја разликата сами. Вашето тело (и вашето јас после утрото) ќе ви се заблагодарат!