Press "Enter" to skip to content

Совети за полагање на појаси во реално аикидо – yellow belt (видео)

Ѓуро Илиќ од Битола основач на будо-центарот од Битола, џудо мајстор 7 Дан, аикидо мајстор 8 Дан и 9 Дан за џиу џицу, преку кратко видео  ќе покаже како да подготвите и што да тренирате за полагање на појаси.

Овој пат преку видео ќе ви прикажеме дел од вежбите за појагање “Yout“ програма за појаси  yellow belt појас.Овој пат преку видео ќе ви прикажеме дел од вежбите за појагање “Yout“ програма за појаси  yellow belt појас.