Press "Enter" to skip to content

“Pilot Alpin 5“ oд Michelin во “Мотоцентар“

Повеќе контролa без разлика на зимските услови.

-Безбедност за сите зимски услови

-Контрола на прецизно возење

-Намалена потрошувачка на гориво

-Препорачана од врвни производители на автомобили

Последни тестови:

-2023 Auto Bild Performance Winter Tyre Test 225/45 R18 – 1во место од 54 гуми

-2023 Tyre Reviews Test – 1во место од 18 гуми

Погледни понуда и побарај цени на линкот:

https://bit.ly/pilot-alpin-5