Press "Enter" to skip to content

“Јавен Адвертајзинг“ со обука за роботика за деца од +8 години

Ви ја претставуваме нашата најнова – Обука за роботика за деца од 8+ години.

Започнете ја новата година со патување исполнето со креативност и технолошки вештини

Ајде заедно да ја зајакнеме следната генерација иноватори.

Почеток: 1 февруари 2024 година

Времетраење: 4 месеци

Цена: 2000 ден/месечно

Уписи и инфо: 078 391 978 | 076 571 914

contact@javen.mk

javen-advertising.com/kids-obuki