Press "Enter" to skip to content

Во “Боди М“ софистицирана формула која дава моментални резултати “DS-V Line“

Колагенските конци се идеален избор за оние кои сакаат да ги измазнат фините линии и првите брчки на лицето.

Овој моќен третман силно ја хидрира кожата, моментално и дава нов сјај и свеж изглед, го подобрува тонусот на кожата, ги измазнува фините линии и видливо ги намалува брчките на лицето.

Со овој колагенските конци се формира заштитен микро филм на површината на кожата со кој се спречува губитокот на вода и се обезбедува интензивна хидратација.

Овој третман е соодветен за сите типови кожа. Трае околу 60 минути. На крајот од третманот кожата е освежена, затегната и сјајна, со видливо измазнување на фините линии и брчки на лицето.

Резултати:

Резултатите се веднаш забележливи уште после првиот третман. За долготрајни резултати препорачуваме овој третман да се прави 2 пати месечно и да се придржувате до советите од стручните лица за нега на Вашата кожа. После третманот може веднаш да се вратите на работа.

“DS V-LINE“ Master Милка Акимовски, МАКЕДОНИЈА