Press "Enter" to skip to content

“Јавен Адвертајзинг“: последни денови за упис!

Академија за Full Stack Developer: Совладaјте ја уметноста на создавање беспрекорни, веб и софтверски апликации.

https://javen-advertising.com/full-stack-developer/

Академија за Front-End Developer: Нурнете во светот на веб-развојот!

https://javen-advertising.com/front-end-developer/

Академија за Дигитален маркетинг + SEO: Откријте ги стратегиите и тактиките зад ефективниот дигитален маркетинг и оптимизација.

https://javen-advertising.com/digitalen-marketing-seo/

Академија за Графички и UX/UI дизајн: Научете ги принципите на графичкиот дизајн и дизајнот на корисничко искуство/кориснички интерфејс (UX/UI).

https://javen-advertising.com/graficki-dizajn/

Обука за Софтвер тестер: Стекнете ги вештините за тестирање и оценување на софтверски апликации, што ќе ве направи суштински дел од животниот циклус на развојот на софтвер.

За целосна уплата добивате 20% попуст! 
Уписи и инфо: 078 391 978 | 076 571 914
contact@javen.mk