Press "Enter" to skip to content

“Комуналец“ и “Водовод“ извршија чистење, миење и дезинфекција на тротоарите

Екипи на двете јавни претријатија од Битола “Комуналец“ и “Водовод“ во текот на денешниот ден и во ноќта извршија чистење, миење и дезинфекција на тротоарите на улици во Битола.Екипите биле на кружниот тек кај “Црн мост“, по Булеварот, на “Иван Милутиновиќ“, по “Партизанска“, кај “Новиот пазар“… стои во објавата на ЈП “Комуналец“.Од двете комунални претријатија истакнуваат дека ќе продолжат со активностите.