Press "Enter" to skip to content

Денот на вљубените во хотел “Молика“

Се верува дека Свети Валентајн е Светец

кој што ја шири љубовта меѓу луѓето.

 

Па затоа во име на љубовта,

Ве покануваме во хотел “Молика“,

на романтично празнување со своите сакани.