Press "Enter" to skip to content

“Ако одам, на ракомет, во Битола“, кратко видео за вчерашното дерби (видео)

Вчера во Битола, спортската сала “Боро Чурлевски“ се одигра вечното ракометно дерби, Еурофарм Пелистер – Вардар, за кое како и останатите може да се рече дека, како и останатите е историско и ќе биде дел од битолската и македонската ракометна историја.

Низ краткото видео на Дамијана Ристевски ви прикажуваме дел од најинтересните моменти, пред спорската сала, од натпреварот, од публиката и на крај, секако, радоста по победата.