Press "Enter" to skip to content

Лимитираната “Валентајн серија“ – празнична “ГТ“ понуда на сите срце торти и срце колачи

Во слаткарниците на “ГТ“ кои се наоѓаат на Широк Сокак, кај “Веро“ и кај Камен мост, празнична “ГТ“ понуда.

Денес и утре, 13 и 14 февруари сите срце торти и срце колачи од лимитираната “Валентајн серија“ ќе бидат со намалени цени.

За нашите ценети купувачи секогаш со врвен квалитет и новитети!