Press "Enter" to skip to content

Ново: Гастроскопскиот преглед во Жан Митрев Дијагностик Битола

Болка во горниот дел на стомакот, гадење, повраќање, отежнато голтање и чувство на заостанување на залаците од храна?

Не грижете се!

Гастроскопскиот преглед отсега достапен и во нашиот дијагностички центар.

Гастроскопијата е ендоскопски дијагностички преглед со кој се овозможува директна визуализација на внатрешноста на гастроинтестиналниот тракт (хранопроводникот, желудникот и дванаесетпалечното црево). 

Направете проактивен чекор кон вашето здравје – закажете го вашиот преглед денес. 

Жан Митрев Дијагностик Битола: +389 70 408 075, +389 47 266 633  и +389 47 266 631 .