Press "Enter" to skip to content

Во “Јавен адвертајзинг“ Front-End програмирање – Акредитирана Академија од Министерство за образование и наука

Одличен избор за почетници и менувачи на кариера!

5-месечна програма која ги усовршува вештините неопходни за изработка на сеопфатни веб страни и софтверските апликации.

Локација: Битола или онлајн

Почеток: 15 март 2024 година 2024 година

20% попуст за ран упис и целосна уплата

Инвестирајте во вашата иднина!

078 391 978 | 076 571 914

contact@javen.mk

https://javen-advertising.com/front-end-developer/