Press "Enter" to skip to content

Секогаш свежо овожје во маркетите на “Ангромаркет“

Од понудата на #СекогашСвежо овошје и зеленчук до 2 март 2024 година во сите продавници на “Ангромаркет“, Ви издвојуваме: 

-Портокали мрежа од 2кг – 66 денари.

-Лимони – 49 ден/кг

-Киви кошничка – 55 денари-Домати – 88 ден/кг

-Краставици – 88ден/кг

Повелете во АНГРОМАРКЕТИНГ