Press "Enter" to skip to content

Од полноќ дизелот поефтинува, бензинот поскапува

Регулаторна донесе одлука, малопродажните цени на бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и ЕУРОСУПЕР БС-98 се зголемуваат за 0,50 ден/литар.

Со тоа малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-95 изнесува 83,00 ден/литар, додека тоа малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-98 изнесува 85,00 ден/литар.

Малопродажната цена на ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V), се намалува за 1,00 ден/литар. Со тоа малопродажната цена на ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V) изнесува 77,00 ден/лит.

Малопродажната цена на Екстра лесното масло за домаќинство (ЕЛ-1), се намалува за 0,50
ден/литар и со тоа малопродажната цена на Екстра лесното масло за домаќинство на (ЕЛ-1) изнесува 75,50 ден/лит.