Press "Enter" to skip to content

Во аптеки “Роса Вита“ За секое купено “Железо“ директ добивате едно ГРАТИС

-Железо, фолна киселина и витамин Б12 придонесуваат кон нормално формирање на црвени крвни зрнца

-Железо, фолна киселина, витамин Б12 и витамин Ц допринесуваат за нормална функција на имуниот систем

-Витамин Ц придонесува кон зголемување на апсорпцијата на железо

-Фолната киселина придонесува и за нормално формирање на крв и нормална синтеза на аминокиселини

-Цијанокобаламин (Витамин Б12) придонесува за нормално формирање на црвени крвни зрнца, допринесува за нормален енергетски метаболизам и
намалување на замор и исцрпеност

Возрасни и деца над 6 години: Еднаш дневно, после оброк, содржината на кесичка да се растопи во устата и да се
проголта

 Вкус на црна рибизла

Посетете не: “Моша Пијаде“ 11-13; “Јанко Палигора“ 20 во Битола