Press "Enter" to skip to content

Во месецот на жената ГРАТИС патничко осигурување и 20% ПОПУСТ на домаќинско и приватно здравствено осигурување

СН Осигурителен Брокер во рамките на промотивната кампања по повод месецот на жената овозможува гратис патничко осигурување и по 20 отсто попуст за домаќинско и за доброволно приватно здравствено осигурување.

„Жената е стожерот на семејството и домот и затоа преку специјален попуст и овозможуваме на најдобар начин да ги заштити со полиса за домаќинско осигурување. Секоја жена заслужува да биде силна и здрава и затоа под најповолни услови и овозможуваме да обезбеди најдобра грижа за своето здравје.“ – порачуваат од СН Осигурителен Брокер АД Битола.

20 % попуст на приватно здравствено осигурување

Попустот од 20% важи за секоја нова полиса за доброволно приватно здравствено осигурување купена до крајот на месец март. Пакетот овозможува користење на здравствени услуги во сите приватни здравствени установи, при што се опфатени:

– Специјалистички прегледи

– Основни дијагностички мерења и снимања

– Лабораториски анализи и испитувања

– Амбулантски интервенции

– Амбулантска рехабилитација

– Комплексни дијагностички постапки

– Трошоци за лекови

– Дневна болница и дневна хирургија

– Дел од операции

– Дел од стоматолошки интервенции

-Состојби на бременост и породување

Пакетот предвидува можност за вклучување на ризикот бременост и породување со доплаток од 100% на основната премија и вклучување на член на семејство (сопружник, дете) со истото покритие. Вклучениот ризик бременост и породување е со лимит од 1.500 ЕУР како пакет за специјалистички и болнички услуги со фиксна франшиза од 30%.

Приватното здравствено осигурување нуди бројни предности:

-Пократко време на чекање

-Побрзо до дијагноза

-Подобра опрема

-Подобра услуга

Подетални информации за оваа промотивна понуда може да се добијат на веб страната http://www.snbroker.mk и на телефонските броеви 15 770 и 075 807 225.

Со СН Осигурителен Брокер обезбедете врвна грижа за вашето здравје!