Press "Enter" to skip to content

Одлична понуда во сите маркети на “Ангромаркет“ дел од групацијата “ЛКА“

Oмекнувач Леа (2 л) – 1️⃣2️⃣9️⃣ ден.

Посни бисквити Делишс (400 гр) по цена од 3️⃣6️⃣ денари.

Фрути срце Санрајс (300 гр) – 8️⃣5️⃣ денари.

Топло чоколадо Моменто (25 гр) – 🔟 денари.