Press "Enter" to skip to content

МинтИнс Осигурителен Брокер: осигурување со вклучен технички преглед и зелена карта, на 12 месечни рати без камата

Непропуштајте ја понудата за осигурување на Вашето возило од авто – одговорност, со вклучен технички преглед и зелена карта, на 12 месечни рати без камата.

Оваа програма е наменета за сите клиенти кои сакаат комплетен пакет за технички преглед и осигурување на возило како и зелен картон, а отплата на дванаесет месечни рати.

На овој начин, може да го растеретите Вашиот семеен буџет и да уживате во поволностите на МинтИнс осигурување.

Закажете термин на 15 107 или во една од дваесетте канцеларии низ Македонија.

За повеќе информации – www.mintins.mk