Press "Enter" to skip to content

Партиската генерална секретарка Јована Мојсоска ќе биде носител на листа за пратеници на “Левица“ во “петката“

Имињата на носителите на пратеничките листи на “Левица“ и официјално потврдени. 

Носител во Изборната единица  5 ќе биде Јована Мојсоска, дипломиран криминолог по финансиски криминал, генерален секретар на “Левица“ и долгогодишен борец за социјална правда и заштита на животната средина и животните, стои во објавата на “Левица“.

More from ВестиMore posts in Вести »