Press "Enter" to skip to content

Општина Битола: од утре времен режим на сообраќај на “Солунска“, продолжува реконструкцијата

Општина Битола ги известува граѓаните, дека од утре 28.03.2024, продолжува следната фаза од реализацијата на проектот за комплетна реконструкција на улица „Солунска“ на потегот од „Трета реонска“ до улица „Пецо Божиновски“.

Во периодот додека трае реконструкцијата, улицата на наведениот потег ќе биде затворена за сообраќај и ќе биде воспоставен времен режим на сообраќај.

 

More from ВестиMore posts in Вести »