Press "Enter" to skip to content

Започна асфалтирањето на улица “Крушевска Република“ кај градскиот стадион

Попладнево започна асфалтирањето на улица “Крушевска република“ во должина од 490 метри.Со завршувањето на овој дел од оваа важна сообраќајна артерија во градот, ќе се направи поврзување на улицата „Македонска фаланга“ со улиците во АРМ, со што ќе се овозможи намалување на сообраќајот на улицата „Партизанска“.За финалната фаза од овој проект, општината инвестира 12.829.250 денари.

More from ВестиMore posts in Вести »