Press "Enter" to skip to content

“ЕСМ Топлфикација“ Битола: затворен дел од “Партизанка“ од “Триангл“ до “Ловец“

ЕСМ Топлификација Битола информира дека од денес заради извршување на работите околу изведување на проектот “Топлификација“ во делот на улица “Партизанска“ во Битола е затворен за сообраќај потегот од “Триангл“ до ресторанот “Ловец“.

Ова времено решение за сообраќај во овој дел на Битола е согласно градежната дозвола и сообраќајните решенија. 

Претходно за сообраќај беше затворена улицата “Железница“ – Обиколница во должина од еден километар каде се изведуваше топловодот и а главна разделна шахта.

More from ВестиMore posts in Вести »