Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Нискоградба“ Битола започна со санирање на ударните дупки и прекопи

По зимската сезона, подобрување на временските услови и секако по “палењето“ на асфалтните бази ЈКП “Нискоградба“ Битола започна со санирање на улиците низ градот.

Екипи на ЈКП “Нискоградба“ Битола со “топол“ асфалт работат на крпење на ударните дупки и прекопите низ улиците кои се направени. 

More from ВестиMore posts in Вести »