Press "Enter" to skip to content

Ресторан “Корзо“: докажан квалитет на храната и нашата услуга

Од ресторан “Корзо“ порачуваат:

Дали сте за доручек, ручек, вечера или средба со деловни партнери…

Дали сте за печење, скара, пица, риба…

 

Ние сме секогаш подготвени да ви го понудиме најдоброто…

Ресторан “Корзо“ – повеќе од 20 години традиција.