Press "Enter" to skip to content

Се асфалтира улица “Захарија Шумљанска“, кај Светонеделските гробишта во Битола

Со асфалтирањето на улицата, проектот се финализира, со што се реализира долгогодишното барање на граѓаните, за обезбедување на соодветен пристап до Светонеделските гробишта. Градоначалникот на општина Битола, Тони Коњановски, изврши увид на завршните активности за реконструкција на улица “Захарија Шумљанска“.
За реализација на овој проект во должина од 1453 метри, локалната самоуправа инвестираше 24.400.000 денари.

 
More from ВестиMore posts in Вести »