Press "Enter" to skip to content

Дебатна трибина на ПОДЕМ во Битола (фотогалерија)

Денес во Битола, во организација на Паријата на обединети демократи на Македонија-ПОДЕМ се одржа дебатна трибина на коалицијата “Твоја Македонија“.Членовите на ПОДЕМ од Битола имаа можност во неформална атмосфера да ги чујат ставовите на Претседателот на ПОДЕМ проф. Д-р Живко Јанкуловски, носителот на листа за ИЕ 5 Ѓорѓија Сајкоски и кандидатите за пратеници Пеце Милевски, Проф. Д-р Силвана Ангелевска, Мартин Ивановски и градоначалникот Тони Коњановски и во и вон протокол добија ретка можност лично да поразговараат со своите избраници.Ова е уште еден во низата изборни настани во организација на ПОДЕМ димензионирани во формат кој ги изедначува избирачите и избраниците и го руши ѕидот помеѓу нив.

More from ВестиMore posts in Вести »