Press "Enter" to skip to content

ПРЕДА Плус го сними првиот поткаст од серијалот од 4 поткасти Are you ready for Pelister?

Во текот на месец мај следуваат уште три поткасти со интересни теми и гости.

Уживајте во интересни едукативни и забавни разговори за овој наш планински бисер.

 

Поткастите се снимаат во рамките на проектот ДАЛИ СТЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА ПЕЛИСТЕР? на ПРЕДА Плус Фондација и се спроведува во рамки на Регионалната програма за локална демократија во Западен Балкан 2 – ReLOaD2, која е финансирана од Европската унија (ЕУ), а ја имплементира Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП).

Проектот ДАЛИ СТЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА ПЕЛИСТЕР? е кофинансиран од Општина Битола

More from КомерцијаMore posts in Комерција »