Press "Enter" to skip to content

Секое уживање има почеток, и за жал, крај.

Започнете со вкус на шумско овошје, продолжете со кремаста ванила и завршете со парчиња топено чоколадо.

За ова уживање, одберете Imperial корнет со вкус на шумско овошје.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »