Press "Enter" to skip to content

Жан Митрев Дијагностик – Битола: големо намалување на цените на голем број лабораториски испитувања

Биохемиските анализи се клучни при поставување на соодветна дијагноза. Но , исто така се неопходни и како параметри за следење на постоечка болест или состојба.  Нашата лабораторија е опремена со најсовремена апаратура и автоматизирани инструменти  од врвни светски производители кои пак поседуваат високо прецизна технологија за обработка на материјалите.

Со цел да им излеземе во пресрет на нашите пациенти во периодов кој го карактеризира општ пораст на цени, направивме големо намалување на цените на голем број лабораториски испитувања.

Најсовремената биохемиска лабораторија во Жан Митрев Дијагностик – Битола, ви ги овозможува следните лабораториски услуги и тоа по најпристапни цени  во градот:

-Пакет 1 – Седиментација на еритроцити, гликемија, холестерол, триглицериди, уреа, креатинин, АСТ, АЛТ, железо) – 250 ден.

Пакет 2 – (Седиментација на еритроцити, гликемија, холестерол, ХДЛ, ЛДЛ, триглицериди, уреа, креатинин, АСТ, АЛТ, железо) – 350 ден.

Пакет лабораторија за гастроентеролошки преглед – 800 ден.

Пакет лабораторија за уролошки преглед – 800 ден.

Пакет лабораторија за ортопедски преглед – 800 ден.

Електролитен статус – 400 ден.

Сите останати микробиолошки и трансфузиолошки услуги.

НЕ Е ПОТРЕБЕН УПАТ, а резултатите се добиваат за краток временски период.

За повеќе информации обратете се на следните телефонски броеви: +389 70 408 075; +389 47 266 633; +389 47 266 631.

Локација :  Ул. “Север Југ ” бр.3  – Битола

E-Mail : infobitola@zmc.mk

​​​​​