Press "Enter" to skip to content

Жонглер на платото Офицерски за најмладите во рамките оф-програмата на Фестивалот Монодрама

Денес на платото на Офицерски дом во Битола во рамките на Фестивалот на Монодрама со програма за најмладата публика започна “Оф-програмата“ на Фестивалот на Монодрама со Дарко Ѓуровски.Дарко Ѓуровски е циркуски и театарски артист, кој им приреди неверојатно шоу за најмладите.Најмладите и нивните родители уживаа во педесет минутното шоу.Оф-програмата на пладне продолжува и во “Јагода“ кое е фестивалско кафе, со музика на сетот на “VICE VERSA“.

More from КултураMore posts in Култура »