Press "Enter" to skip to content

Наградна игра “ЕВРОТИП МИЛИОНЕР“

Наградната игра “Евротип Милионер“ е во полн ек и битката за милионот се заострува!

Ранг листата со потенцијални добитници на огромните парични награди се менува од ден на ден, а посебно е интересен “дуелот“ на двајцата типувачи од Кичево, Влатко и Александар, кои во моментот се во мртва трка за Милионот.
Драги типстери ве потсетуваме дека колку поголем број на тикети составувате и уплаќате, толку вашите шанси за добивка на главната награда од еден милион денари како и останатите огромни парични добивки на крајот од наградната игра се зголемуваат!
Со Евротип добивате #СекогашПовеќе!

Правилата од наградната игра “Евротип Милионер“ погледнете ги на следниов линк https://www.evrotip.mk/contest