Press "Enter" to skip to content

“Multi brand’s“ бутик за оригинална гардероба

Самото име “Multi brand’s“  означува дека на едно место ќе може да се најде оригинална гардероба од различни светски брендови.

Големиот асортиман на женска и машка облека за сечиј вкус. Облека во тренди, елегантен, кежуал, спортски стил… и голем асортиман на зимска облека и ски опрема.

Посетете не и изберете парче облека од вашиот омилен бренд, по пристапни цени за празниците кои ни доаѓаат велат од “Multi brand’s“. Бутикот се наоѓа на улица “Рузвелтова“ бр. 10 над “Пионерски дом“ до фризерско студио “Кики“.