Press "Enter" to skip to content

Нова “Слатка куќа“ во Битола на “SWISSLION“ во Новиот пазар (фотогалерија)

Денес започна со работа нова “Слатка куќа“ во Битола на SWISSLION!Повелете посетете го ново отворениот дуќан на “SWISSLION“ – “Слатка куќа“ во Битола во Новиот пазар.Повелете, дојдете да се заблажите и да ги пробате сите производи на “SWISSLION“ на едно место.Ресана, агрокрем, агроблок, чоко бисквит, чокобанана медењак, чоколади, еурокрем, софти бисквит, хело соленки, сокови, супи, готови јадења, паштети и многу друго.-Повелете во нашата втората “Слатка куќа“ на “SWISSLION“ во новиот пазар, да ги вкусите тајните на нашите слатки задоволства. Денес најмалите наши потрошувачи се засладија и се дружеа со лавот на “SWISSLION“, ние ви ветуваме уште многу изненадувања и секако дополнување на асортиманот во дуќанот, ни рече раководителот, Сања Босилковска.

Работно време на новиот дуќа од понеделник до сабота од  8 до 18 часот.

Телефонот за контакт е 075 46 00 37.