Press "Enter" to skip to content

Во “Јавен адвертајзинг“ англиски јазик за конверзација за нови можности

Совладувањето на англискиот јазик е клучот за беспрекорна комуникација, и е од суштинско значење како за секојдневниот живот така и за професионалниот успех – запишете се на нашата обука Англиски јазик за конверзација и отворете ги вратите за нови можности.

-Проширен вокабулар,

-Течни разговори,

-Подобрени комуникациски вештини…

Времетраење: 4 месеци. Часовите се одржуваат 2 пати неделно.

Цена: 3.000 денари месечно, за целосна уплата за 4 месеци добивате 20% попуст.

Подготвени сте да ги трансформирате вашите јазични вештини?

Пријавете се веднаш!

078 391 978 | 076 571 914

https://javen-advertising.com/angliski-za-konverzacija/