Press "Enter" to skip to content

Летувај – за џепарлак не се оптеретувај

Започна летната сезона, а резервирањето на годишен одмор е главна тема на дискусија. Различни желби, понуди и цени, но грчкото приморје сеуште држи примат во изборот на летна дестинација.

СН Финансиско друштво, препознавајќи ја потребата на граѓаните за уживање без мака во летниот одмор, со понуда за туристички безкаматен кредит за сите граѓани.

Понудата вклучува избор на летна дестинација по Ваш избор преку реномираната туристичка агенција ЈК Травел, а целосниот износ може да го плаќате на десет месечни рати без камати и други провизии.

Но, јуни е месец на подарувања, па од СН Финансии информираат дека сите кои ќе аплицираат за кредит до 30 јуни 2024 година, стануваат потенцијални добитници на летување во Грција, а на двајца најсреќни СН Финансии ќе им подари летување во Грција за нив и нивните најблиски.

Промовирајќи ја кампањата за туристички безкаматен кредит, СН Финасии ја истакнува својата континуирана посветеност кон задоволството на своите клиенти.

Спакувајте ги куферите, аплицирајте онлајн и спремете се за уживање во следните топли денови покрај море.