Press "Enter" to skip to content

Совети за полагање на појаси во реално аикидо (видео)

Ѓуро Илиќ од Битола основач на будо-центарот од Битола, џудо мајстор 7 Дан, аикидо мајстор 8 Дан и 8 Дан за џиу џицу, преку кратко виео  ќе покаже како да подготвите и што да тренирате за полагање на појаси.

Овој пат преку видео ќе ви прикажеме дел од вежбите за појагање “Yout“ програма за појаси за деца  “kju“ жолт појас.а

More from СоветиMore posts in Совети »