Press "Enter" to skip to content

Успешно гостување на Јове Начко од Битола во Белград, Србија

Фудбалскиот клуб Јове Начко од Битола викендов успешно реализира уште едно меѓународно гостување овој пат во Белград, Србија.Фудбалскиот клун Јове Начко учествуваше на турнирот за ветерани организиран од фудбалскиот клуб Враниќ, на кој настапија и ветераните на Црвена Звезда од Белград.-Прекрасен турнир, одлично организиран на кој имавме половичен резултат пораз од ветераните Црвена звезда од Белград од 1:0 и победа во вториот натпревар против ветераните наВраниц од 2:1, рекоа кратко од Јове Начко за гостувањето, кои остакнаа и дека:-Изразуваат голема благодарност до начите пријатели од ФК Враниќ за нивното гостопримство, срдечниот нивен прецек како и за перфектната организација на турнирот.

More from ВестиMore posts in Вести »
More from СпортMore posts in Спорт »