Press "Enter" to skip to content

Битолските сили на искуство и убавина на една локација

Д-р Дијана Ѓоргиевска спец. дерматовенеролог заедно со “Боди М“ во мисија КАКО ДА ГИ ЗАПРЕМЕ ЗНАЦИТЕ НА СТАРЕЕЊЕТО, КАКО ДА СЕ ГРИЖИМЕ ЗА ДА ИМАМЕ УБАВА КОЖА, КАКО ДА СЕ БИДЕ НЕГУВАН/А.

Закажете го вашиот термин доколку имате потреба од совет на експерт – дерматовенеролог со повеќедецениско искуство – жена со импозантна кариера како доктор и жена со возвишена природна убавина отсега на располагање во “Боди М“.