Press "Enter" to skip to content

Во летните горештини “Комуналец“ со ноќно миење во центарот и полевање на зелени површини

Јавното претрпријатие “Комуналец“ од Битола информира дека со цел намалување на влијанието од топлотниот бран екипи на претријатието, покрај тековните активности во доцните ноќни часови изврши миење на улиците.Изминатата ноќ во Битола, во централното градско подрачје се миеше на Широк Сокак и Градското шеталиште.

ЈП “Комуналец“ поради восоките температури започна и со полевање на јавните зелени површини.

More from ВестиMore posts in Вести »