Press "Enter" to skip to content

Каролина дел од “The Stars Symphony“

Покрај Констракта, “Суперхикс“, “Паркети“, Schiller, “Brass Brothers“, “Pig &amp Dan“, на сцената на “The Stars Symphony“ ќе се појави и Каролина – битолчанката која плени со својот глас и појава.

Со нејзиниот извонреден вокал и неповторлива енергија, Каролина е една од најпопуларните музички ѕвезди во Македонија која ќе присуствува на отворањето на Битолско културно лето БИТФЕСТ.

На 3 јули, 2024 година, на градскиот стадион во Битола, Каролина ќе ја донесе својата музичка магија на сцената на “The Stars Symphony“, а нејзините најдобри хитови ќе ги изведе во придружба на оркестар со повеќе од 40 музички професионалци.

03.07.2024, 19:00, The Stars Symphony, Градски стадион, Битола.

Карти во продажба на следниот линк:

https://www.yournextevent.info/event.php?id=49

и во Тобако Димпо во Битола (Ленски Мост, Гроздот, и Новиот Пазар).

За повеќе информации за настанот, посетете ги профилите на Камерен Оркестар на Facebook и Instagram.