Press "Enter" to skip to content

Жан Митрев Дијагностик Битола: прецизната дијагностика и сеопфатните дијагностички услуги

И ова лето, останете посветени на вашето здравје со моќта на прецизната дијагностика и сеопфатните дијагностички услуги.

Нашиот дијагностички центар ви е на располагање за подобрување на вашето здравје и здравјето на вашите најблиски. 

Жан Митрев Дијагностик Битола,  ул. “Север Југ“ бр. 3 – Битола

Закажете го вашиот термин:

+389 70 408 075; +389 47 266 633; +389 47 266 631