Press "Enter" to skip to content

Интернистичката ординација во болница “Плодност“ со врвен медицински тим

Интернистичката ординација во болница “Плодност“ Ви ги нуди следните услуги:

– Гастроскопија
– Колоноскопија
– Ехо на абдомен
– Ехо на тироидна жлезда
– Ехо на срце
– Доплер на каротидни артерии
– Доплер на периферни крвни садови
– Интернистички консултации

За Вашето здравје се грижи врвен медицински тим.

Закажете преглед на тел. 075 758 492.